Strafzaak tegen de tabaksindustrie

img_20160911_134901 

The insider, Jeffrey Wigand adviseert ons in de strafzaak tegen de tabaksindustrie.

Mijn missie

*Door de film ‘De Vervangers’ ontdekte ik dat ik als kind met opzet verslaafd was gemaakt. De tabaksindustrie doet zijn uiterste best om jongeren verslaafd aan tabak te krijgen door het toevoegen van honderden stofjes en agressieve marketing en lobby strategie. Ze noemen kinderen replacement smokers, zij moeten de plaats innemen van de vroegtijdig overleden  rokers. Dat laat ik met mijn kinderen niet gebeuren. De tabaksindustrie heeft mij al kapot gemaakt. Van mijn kinderen blijven ze af.  De kans is groot dat ik er straks niet meer ben om ze op te voeden.

Het is niet normaal dat de tabaksindustrie zoveel slachtoffers maakt en toch ongestoord zijn gang kan gaan. Dat moet afgelopen zijn.* Eind 2015 heb ik daarom contact opgenomen met strafrecht advocate Benedicte Ficq van Van Meijering Van Kleef Ficq & Van der Werf. Bénédicte en haar collega’s hebben de zaak aangenomen. Daarnaast is de beweging Sick of Smoking opgericht.

Vanaf april 2016, de dag van de bekendmaking van mijn Missie bij RTL late Night is het veel in het nieuws geweest en heeft het tot nu toe veel media aandacht gekregen. Het is overweldigend geweest hoeveel reacties het heeft losgemaakt en nog steeds. Heel veel positieve reacties maar ook negatieve reacties. Het is een maatschappelijke discussie geworden. Als je klikt op de onderstaande link interview LEF Magazine kan je precies lezen waarom ik aangifte wil doen en waarom ik vind dat de tabaksindustrie strafbaar is. In september 2016 ga ik samen met Bénédicte Ficq aangifte doen. Nog steeds kan ik alle steun gebruiken.

Voor meer informatie ga naar http://sickofsmoking.nl/

_20160821_104058o

Klik aan voor interview LEF Magazine en je wordt doorgelinkt en klik nogmaals

Interview LEF Magazine

*bron SOS