Beste Bibiche, allereerst bedankt voor uw reactie. En inderdaad …

Comment on Nieuws & Media by annemarieenlongkanker.

Beste Bibiche, allereerst bedankt voor uw reactie. En inderdaad geeft u zelf het antwoord al. Zoiets mag niemand overkomen. Ik blijf zeggen dat ik het heel jammer blijf vinden dat er sommige mensen zijn die nog steeds niet helemaal begrijpen waarom ik deze strafzaak begin. Deze zaak begin ik niet voor mijzelf maar voor mijn kinderen! Mijn longkanker staat los van deze zaak. Had ik er zelf zoals u het zo prachtig uitdrukt een ordinair slaatje uit willen slaan dan was ik wel een civiele zaak begonnen. Ik weiger iedere maar dan ook iedere cent van deze misdadige industrie! Ik ben ook ooit als kind begonnen en voor de tabaksindustrie industrie was ik opdat moment doelbewust de replacement smoker van een zieke of dode roker. Helaas ben ik als kind in deze val getrapt, ben bewust verslaafd gemaakt en was ik helaas 1 van die rokers die niet per direct heeft kunnen stoppen. Niet per direct heeft kunnen stoppen omdat de tabaksindustrie er doelbewust stoffen in stopt die ervoor zorgen dat verslaving snel optreedt. Helaas is het brein van een tiener, puber en jongvolwassenen nog niet zo ontwikkeld om hierover een verstandige beslissing te nemen en dus niet aan de sigaret te beginnen. Alcohol daarintegen geeft veel minder doden dan de tabaksdoden per jaar 1.700 tegenover 22.000 pj. En stopt de tabaksindustrie stoffen in een sigaret om kinderen/volwassen doelbewust verslaafd te maken. Stoffen die bij verbranding oa kankerverwekkend kunnen worden, denk aan verbrande suiker.
Ik wil mijn kinderen hiervoor beschermen en niet alleen de mijne. Het is voor mij ook moeilijk te begrijpen dat wij nog langer toestaan dat wij dit onze toekomst, onze kinderen, laten aandoen.

Ik doe niks verkeerd. Ik weet niet of ik er nog ben als zij een jaar of 14 zijn, waarschijnlijk niet. Daarom doe ik nu wat mijn moederhart mij ingeeft en dat is dat ik nu nog mijn kinderen kan beschermen voor later. Door ervoor te zorgen dat de tabaksindustrie een halt wordt toegeroepen. Daarbij heb ik het geluk dat mijn gezin volledig achter mij staat en mij steunt!

Recent Comments by annemarieenlongkanker

Onbezorgd kankeren
Beste Marian,
Zo moeder zo dochter lees ik al in je mooie reactie. Bedankt๐Ÿ’•


Onbezorgd kankeren
Lieve Vinneke,

Wat een super lief compliment. En het is ook fijn om te lezen dat ik toch nog altijd de zelfde persoon van binnen ben qwa karakter na ongeveer 30 jaar ๐Ÿ˜Š. Wat er nu ook gebeurd is zo fantastisch allemaal en geeft zoveel positieve energie! Veel liefs terug,
Anne Marie


Onbezorgd kankeren
Natuurlijk bestaat onbezorgd kankeren niet, daarom staat het ook tussen aanhalingstekens โ˜บ Wel is het zo dat je door de andere zorgen niet de kans krijgt om je bezig te houden met alles de zware last die kanker met zich mee brengt. De kans dat er wat in mijn hoofd zit is heel erg klein, eigenlijk nihil. De angst betreft meer het hals gebied. En dankje ๐Ÿ˜Š


Onbezorgd kankeren
Lieve Hans,
Wat een mooie woorden, dank je!
Anne Marie๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–


Voor later…..
Wat geweldig om te lezen Marianne!Ik