Beeldmateriaal

Commercial wordt donateur Longkanker Nederland februari 2016

 

Een persoonlijk verhaal tussen Els en mijzelf. Allebei hebben we longkanker en praten hier samen over, Dit prachtige document komt van de site  www.longkankernederland.nl en is in opdracht van longkanker nederland gemaakt door Chris Houtman eind 2015.

 

Het persoonlijke verhaal van Renate en mijn man Rob, Dit persoonlijke verhaal gaat over partners van longkankerpatiënten. Dit prachtige document komt van de site  www.longkankernederland.nl en is in opdracht van longkanker nederland gemaakt door Chris Houtman eind 2015.

 

Deze film is gemaakt Toine Pieters & Boris Everts voor het voorjaarscongres van de KNMP over palliatieve zorg op 15 maart 2016. Het was geweldig om mee te mogen werken aan deze film en ik ben er trots op. Het geeft weer hoe ik ben en hoe ik omga met mijn leven met kanker.

 

_20160906_134710

Libelle tv heeft een serie portretten gemaakt van vrouwen met de titel, ‘Voor als ik er niet meer ben’. Een soort van nalatenschap. Ik vond het erg belangrijk om hieraan mee te werken. Voor het bekijken van het filmpje klik op onderstaande link. Gemaakt juli 2016 door Raak TV

http://www.libelletv.nl/als-ik-er-niet-meer-ben/annemarie-hoop-kinderen-trots-op-me-zullen/

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *