Beeldmateriaal

Commercial wordt donateur Longkanker Nederland februari 2016

 

Een persoonlijk verhaal tussen Els en mijzelf. Allebei hebben we longkanker en praten hier samen over, Dit prachtige document komt van de site  www.longkankernederland.nl en is in opdracht van longkanker nederland gemaakt door Chris Houtman eind 2015.

 

Het persoonlijke verhaal van Renate en mijn man Rob, Dit persoonlijke verhaal gaat over partners van longkankerpatiënten. Dit prachtige document komt van de site  www.longkankernederland.nl en is in opdracht van longkanker nederland gemaakt door Chris Houtman eind 2015.

 

Deze film is gemaakt Toine Pieters & Boris Everts voor het voorjaarscongres van de KNMP over palliatieve zorg op 15 maart 2016. Het was geweldig om mee te mogen werken aan deze film en ik ben er trots op. Het geeft weer hoe ik ben en hoe ik omga met mijn leven met kanker.

 

_20160906_134710

Libelle tv heeft een serie portretten gemaakt van vrouwen met de titel, ‘Voor als ik er niet meer ben’. Een soort van nalatenschap. Ik vond het erg belangrijk om hieraan mee te werken. Voor het bekijken van het filmpje klik op onderstaande link. Gemaakt juli 2016 door Raak TV

http://www.libelletv.nl/als-ik-er-niet-meer-ben/annemarie-hoop-kinderen-trots-op-me-zullen/

5 Comments

 1. Beste Anne Marie,
  Zojuist het artikel in De Gelderlander met jou gelezen. Als ik destijds had geweten dat je naar aanleiding van je verhaal in RTL Late Night werd ‘uitgekotst en uitgelachen’ had ik zeker geprobeerd je eerder een bericht te sturen, aangezien ik je direct al een heldin vond! Sterker nog, als ik ziek was geweest door mijn eigen rookgedrag had ik me gelijk bij je aangesloten.
  Zelf ben ik ook als puber begonnen met roken maar ik moet wel zeggen dat ik de afgelopen 15 jaar behoorde tot de wat meer ‘matige’ rokers met zo’n 7 sigaretten per week. Sinds april 2016 rook ik overigens niet meer.
  Vreselijk voor je dat je longkanker hebt. Ik hoop van harte dat je de strijd tegen de tabaksindustrie zo lang mogelijk mag meemaken maar er vooral voor je gezin nog jaren mag zijn!
  Heel veel succes en kracht gewenst!
  Marieke (49)

  View Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *