Hoi Annemarie, Wat mooi geschreven weer en zo herkenbaar. Ik heb …

Comment on Bergetappe by Marieke.

Hoi Annemarie,
Wat mooi geschreven weer en zo herkenbaar. Ik heb je een x eerder geschreven, over mijn moeder die dezelfde arts heeft als jij. Helaas werd mijn moeder resistent halverwege dit jaar nadat ze 1,5 Gefitinib voor haar EGFR mutatie heeft geslikt. De chemo hierna sloeg niet aan en nu de meer toxic varian van de doelgerichte medicatie Afatinib ook niet. Ier zijn al me meerdere biopten genomen om te kijken of er een andere behandelbare mutatie te vinden is maar tot nu toe komt er steeds niets uit. Je schreef dat van het medicijn wat je nu slikt niet veel bekend was over de werking met jouw mutatie en godzijdank slaat het aan. Mag ik je vragen welk medicijn jij nu slikt of welke studie je zit? Verder wilde ik nog zeggen dat als je je weer afvraagt wie er op je blogs zitten te wachten…. ik denk echt heel veel mensen, juist omdat het zo herkenbaar is voor mensen met dezelfde ziekte, en omdat je zo mooi schrijft, en omdat het hoop geeft. Zowel mijn moeder als ik kijken regelmatig of je misschien al iets geschreven hebt, daarom dus!

Recent Comments by Marieke

Lieve onbekende
Wat een Kzooi. Sorry heb er geen andere woorden voor. Wat zit het jullie tegen. Wel geweldig dat ook het AVL aangifte doet, had het gelezen. Maar verder, nee,
Heel. Een sterkte, ik hoop mee dat de operatie goed gaat, dat moet gewoon. X


15 juni 2016, Moeder is (niet) ziek
Lieve Annemarie,
Je kent me niet, maar lees altijd je mooie ontroerende berichten. Wat ik je wil zeggen is dat dankzij jou, echt helemaal dankzij jou, mijn moeder nu, na een waardeloze periode bij een vreselijke arts in ander zhs, in het UMCG behandeld wordt. Het is een roteind rijden, maar iedere x zijn we weer blij dat we deze arts gevonden hebben. Wat een verschil. De arts in t UMCG zag zelfs dat haar pillen wel degelijk aansloegen, wat volgens haar oude arts niet zo was… Dankzij jou dus, door je verhaal in de Jan, waarna mijn moeder totaal onverwacht diagnose LK stadium 4 kreeg, en ik me jouw interview herinnerde, en je blog vervolgens vond waarin ik iedere alinea heb afgezocht naar jouw arts. Ik ben je er eeuwig dankbaar voor. Je prachtige mooie blog lees ik nog steeds, ik leef met je mee en ik geloof enorm in jouw kracht en in de nieuwe ontwikkelingen die steeds sneller gaan.
Hele hele dikke kus
Marieke


Please follow and like us: