De kinderen van de basisschool bleken vandaag bijna 10.000 euro …

Comment on Voor later….. by Marjanne.

De kinderen van de basisschool bleken vandaag bijna 10.000 euro bij elkaar gerend, gefietst, gebakken te hebben voor meer onderzoek naar kanker. Ik hoop zo dat kanker, ze via verslaving aangesmeerd door gewetenloze winstmotieven van sigarettenverkopers, ze bespaard zal blijven.

Recent Comments by Marjanne

Lieve onbekende
Wij denken aan je en leven met je mee. Ik hoop op de beste dokters voor jou en je man.


Bergetappe
Blijf iedereen scherp houden omdat jij besloot niet te zwijgen over de misdadigers in de sigarettenindustrie!


Onbezorgd kankeren
Ik hoop dat wie denkt te willen solliciteren op de functie van hoofd laboratorium en research bij Philip Morris jouw blog leest en begrijpt wat hem of haar te doen staat. Die beerput kan nog veel verder open.


20 september 2016, . . . _ _ _ . . .
Meer doden door longkanker onder vrouwen dan door borstkanker. Zoveel mensen die huilend de Alp d’ Huez op rennen om kanker de wereld uit te helpen. Ondertussen wordt Big Tobacco de hand boven het hoofd gehouden, terwijl ze voor doodslag vervolgd zouden moeten worden. Ga door, Annemarie. Ga door!


12 september 2016, kankertaal
Als iemand het de moeite zou vinden om hem te overtuigen; zou een bezoek van die vuilbekkende zangkunstenaar aan mensen in al hun kwetsbaarheid op de kankerafdeling van het ziekenhuis hem tot inzicht kunnen brengen? Wie gaat het lukken de marketeers van de sigarettenindustrie eenzelfde, hopelijk, inzichtbrengende en zelfreinigende ervaring te geven?


Please follow and like us: