Mooi geschreven en heel herkenbaar. Zo vaak gehoord wees blij …

Comment on Net als jij by hendrike.

Mooi geschreven en heel herkenbaar. Zo vaak gehoord wees blij dat je leeft,grappig vond ik dan weer dat dat voor de ander niet gold. Als je ziek bent mag je vooral niet klagen, ben je gezond dan wel. Maar ach inmiddels maak ik me er niet meer druk om. Inderdaad het is zo goed bedoeld, en je hoeft je niet te verantwoorden. Het leven met kanker is zwaar en soms onmogelijk en tegelijk ben je blij dat je er nog bent.Leven met kanker is op veel fronten zo dubbel. Maar het is ook wat het is en waar we het mee moeten doen. Voor je ziek wordt heb je altijd andere ideeen dan als je er voorstaat, en ook als je ziek bent blijf je je grenzen verleggen. Maar gefeliciteerd met je uitslag ! Super!

Recent Comments by hendrike

6 februari 2016, verdrietig….dat mag toch hé?
Moeilijk Anne marie, maar denk dat verdriet en ook angst er gewoon bij hoort,ook al willen We dat niet. Laat het er gewoon zijn…Dan komt daarna weer het moment dat je het anders kunt voelen. Veel sterkte!


1 januari 2016, KOM MAAR OP BIEBER, MET JE SORRY!
Mooi geschreven weer Annemarie..en ik begrijp je zo goed, kanker verandert je, ook uiterlijk. Hoop dat het je lukt. In elk geval tot een gewicht waar je je goed bij voelt. Veel succes!!


3 december 2015, en nu mag ik mantel(zorgen)
Mooi geschreven Anne Marie, hoop dat jullie nog heel lang in elkaars leven mogen zijn.


Please follow and like us: